HOME ZORGORGANISATIES FINANCIERING ZORGVASTGOED REFERENTIES WERKWIJZE
HOME

© 2020 HMV Invest BV | Tuldensedijk 10 | 5085 NB Esbeek | Tel. 013 - 50 50 284 | info@hmvinvest.nl

HMV referentieprojecten

HAGA WZC

LEIJVESTE BREDA

Het project Leijveste Breda omvat een ontwikkeling met 35 (zorg) koop appartementen. Het project maakt deel uit van de zorgcampus IJpelaar te Breda. Op de campus bevindt zich een woonzorgcentrum, café, restaurant, kapper, winkels etc.

LEES VERDER

WZC LUCIA HAGA BREDA

Het project WZC Lucia Haga Breda omvat de nieuwvbouw van een woonzorgcentrum, een Plaza en 24 zorgappartementen. Het woonzorgcentrum is langjarig verhuurd aan Thebe.

LEES VERDER

IJPELAAR BREDA

Als onderdeel van de zorgcampus IJpelaar heeft HMV een ontwikkeling verkocht aan een eindbelegger bestaande uit 69 nieuwbouw zorgappartementen met parkeerkelder t.b.v. verhuur.

LEES VERDER

LUCIA HAGA BREDA

Deze ontwikkeling maakt onderdeel uit van de herontwikkeling van de zorgcampus Lucia Haga te Breda. De herontwikkeling van het totale plangebied geschiedt in 3 fasen. Dit deelproject omvat 46 zorgappartementen welke zijn verkocht aan een eindbelegger.

LEES VERDER

HAGA LUCIA FASE 3

Momenteel worden de programmatische en stedenbouwkundige uitgangspunten van fase 3 op de locatie Haga Lucia nader onderzocht. Uitgangspunt is de realisatie van een woon- en leefomgeving welke voorziet in alle wensen en gemakken van haar (toekomstige) bewoners.

LEES VERDER

HOUTHALEN (BELGIË)

Dit project bestaat uit 31 verkoop zorgwoningen, 2 gast/nood appartementen een Plaza en een bewegingsruimte.

LEES VERDER

SAMENWERKINGSPARTNERS:

IJPELAAR HAGA 46 ZORGAPPARTEMENTEN HOUTHALEN HAGA LUCIA FASE 3 LEIJVESTE